Reflekssele

Nå kan du bestille fjorårets salgssuksess for tobente fra oss.  Refleksselen var uhyre populær sist vinter og ble raskt utsolgt de fleste steder.  Den leveres i en salgsfremmende emballasje med modellbilde på forsiden og mørkebilde på baksiden.

Hver eske har bilde av modell på for og baksiden med sele i samme farge som i esken.  Vår sele er utstyrt med ekstra brede refleksbånd på 20 mm for økt synlighet.  Velg mellom gul, sort eller rosa bakgrunnsfarge.

Vi tilbyr også en arealeffektiv gulvselger til formålet, med plass til 80 refleksseler.

Gulvselgeren tar ikke mye plass, står fritt og vil garantert bidra til at refleksselene ikke samler støv i butikken.

Art. nr.

  • Gul: TA 2610
  • Rosa: TA 2620
  • Sort: TA 2630

Førsteklasses Reflekslue

Bergen Kommune deler hvert år ut luer til sine førsteklassinger. Vi designet en lue velegnet til formålet.

.

Refleksklistremerker

Vi kan levere klistremerker med refleks i ulike varianter og størrelser.  Våre ”smiley” merker er meget populære og kommer i diameter 50 – 70 mm.

Merket kan utformes som bedriftens logo og leveres i fargene lime og sølv, med trykk over eller under overflaten.  Disse refleksene er godkjent innenfor EN 13356, godkjenningsnormen for denne type produkter.

Mykreflekser

Disse produktene kan utformes etter bedriftens logo ved minste antall på ca. 3.000. stk.

Trykk over eller under overflaten.

.

Minilys

Minlysene egner seg utmerket til både to og firbente. Henges på klesplagget, barnevognen, sykkelen eller på halsbåndet til hunden. Vekten er bare syv gram og den er enkel å ta på og av.

Velg mellom fast eller blinkende lys. Batteriene varer opp til 200 timer og er utskiftbare.
.

Slap Wrap/Soft Wrap

Slap wrap med metallfjær eller soft wrap med borrelås er populære slagere.

Disse kan logo trykkes over eller under overflaten og er utmerkede profileringsprodukter, hver for seg eller samlet. Målene for slap wrap er ca 3 x 34 cm, soft wrap 3 x 42 cm.

Produktene er godkjent i henhold til EN 13 356, godkjenningsnormen for denne type produkter.

Refleksfigurer

Disse myke refleksfigurene er enormt poplære blant barn og ungdom. Egner seg utmerket for til utdeling til barnehager og skoler og kan påføres logo.

Figurene selges også i store antall innen varehandelen. Leveres enkeltvis i pose, i blisterpakning, hengende på stativ eller på en roterende selger. Festes enkelt på ryggsekker, barneogner eller på klesplagget.

Vi lanserer jevnlig nye og morsomme design, ta kontakt for vareprøver. Ved større volumer kan figuren formes etter kundes ønske